Измамник събира пари в Русе, като използва името на фондация Александър Русев“ и

...
</TD
>Измамник събира пари в Русе, като използва името на фондация Александър Русев“ и
Коментари Харесай

Пазете се: Измамник събира пари в Русе

Измамник събира пари в Русе, като употребява името на фондация " Александър Русев “ и децата с увреждания. За това сигнализира ръководителят на фондацията Илиян Русев - Скури в обществените мрежи. Неизвестният мъж се възползва от идеята за създаване на водно-рехабилитационен център за деца и младежи със специфични потребности, като лъже хората, че набира средства за това.

Според информация от русенци, станали очевидци на дейностите му, измамникът е мъж на към 40 години, който обикаля централната част на Русе. Той носи дребна транспарантна кутия, брандирана с надпис Фондация “Александър Русев “ и със фотография на Илиян Русев - Скури с децата с увреждания, на които Скури оказва помощ.

Апелът е да не се дават средства на този човек, а в случай че някой има информация за него, да заяви в полицията и при опция да го снима. Органите на реда са известени за измамата.

Ето какво гласи цялата публиакция /без редакторска намеса/:



Тази вечер мои близки ми се обадиха, че незнаен за мен мъж, към 40 годишен от няколко дни събира пари в централната част на гр. Русе с дребна транспарантна кутия, брандирана с надпис Фондация “Александър Русев “ и моя фотография с децата. МОЛЯ, НЕ съдебна експертиза ПОДВЕЖДАЙТЕ И НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ НА ТОЗИ ЧОВЕК (ако може да се назова човек). Ако някой има информация за въпросната персона, да ми се обади, в случай че е допустимо да го снима или да заяви в полицията. ТЪРСИМ Гражданско отделение!
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР